Сърдечни благодарности на Ади и персонала на ADI'S COOK & BOOK,
с които доста се посмяхме, докато готвихме заедно. Страхотно място със
страхотна атмосфера. Направиха официалната част на вечерта наистина
уникална.
Хората нямаха нищо общо с последващите събития. Кратко обобщение. Може да бъде и дълго, но нямам сили:- Незначителните количества алкохол, придобиват голямо значение, ако се касае за вино, блъди мери, уиски и неидентифицирани шотове. Всички заедно. Ефектът не е нито задължителен, нито мигновен, но за сметка на това главоболието е!
- Ботушите на висок ток изглеждат много яки за парти, стига да не си прекараш в тях 24 часа, 4 от които в бар и подскачайки
- Дори и в заведението да не се пуши, а вие да не сте пушач, загубата на гласа е абсолютно задължителна, в случай че крещите неистово припева на песните
- В 5 сутринта никъде не сервират супа. Заместването и с вурстчета не е гениално решение
- Лягането в 6 сутринта може и да е добра идея, но само ако на другия ден не сте на работа и нямате деца
- Ако сте проявили неимоверна глупост при избора на ден от седмицата, то поне си направете труда да си разчистите програмата за следващия ден
Това са ми последните сладки за сезона и се канех да дам рецепта. В момента ми се струва някак неуместно. Той нета и без това се напълни със сладки, а тези ги ползвам основно за декорация:)
За база използвах тази рецепта от миналата година: http://luluto.blogspot.com/2012/12/blog-post_24.html, но този път вместо портокал ползвах райска ябълка.
Twój kubeczek jest cudowny!
ОтговорИзтриванеMam taką samą formę do pierników:)))
Очаквах тази публикация, Лулу:) Голяма "стихия" си, да знаеш! :) Сладките са в много красив цвят, а чашката е бонбон! Поздрави!
ОтговорИзтриванеТова с обобщаването на събитието по този начин ми е много познато от една среща на класа преди две години - пак по Коледа, когато някой супер удачно избра за купона делничен ден...Останалото е мъгла (-: Хубави и мързеливи събота и неделя!
ОтговорИзтриване