сряда, 10 декември 2014 г.

Коледни идеи: Вълнени цветя за подарък


Тя наскоро е стартирала собствен бизнес. Наема помещение, в което прави и продава прекрасните си цветя, шалове и бижута от филц. Казва, че й е много трудно и не може да събере парите дори за наема.  Жалко е, защото е страшно талантлива и мила. Няма фейсбук страница, нито сайт. Разчита само на клиентите, които минават през малкото магазинче на площад Македония. Ако още не сте измисли какво да подарявате на приятелки и роднини, може би нейните цветя ще са подходящата идея. Аз лично си взех доста, обаче не съм съвсем сигурна с колко от тях бих се разделила и подарила:) Мммм да, в някои отношение мога да бъда и егоист:)
Можете да ги откриете на:

Ал Арт
бул. Македония 12
all_art@abv.bg
0889909915
https://www.facebook.com/pages/ALL-ART/574605965973635




















Пък знае ли човек. На коледния дух нали правел чудеса. Може и да успеем да помогнем на един талант да стартира успешно бизнеса си.

9 коментара:

  1. Страхотни са! Благодаря за споделянето, ще намина!

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесни творения и идеи. Каква е причината да няма фейсбук страница/сайт/блог? По-вероятно е да бъде популяризирана по този начин, но сигурно няма възможност? Ще мина от там...

    ОтговорИзтриване
  4. Нямам представа. Аз й казах същото и дори й предложих й съдействие със снимките.

    ОтговорИзтриване
  5. Нямам представа. Аз й казах същото и дори й предложих й съдействие със снимките.

    ОтговорИзтриване
  6. Лулу, прекрасно попадение.
    Що се отнася до рекламата на подобни творци в Мрежата, аз отчасти се причислявам към тях и казвам това от личен опит, не е лесно да се задели време за "кликане и моткане; лайкване и тагване", вместо да се оползотвори в творчество. Особено, когато се майстори само вечер и в почивните дни, времето е много ценно. Заделям всяка неангажирана минута, за да си подаря радост с ръкоделието.
    Ако желаете, надникнете и в моето магазинче - Сребърно вретено. Надявам се разходката там да ви достави удоволствие за окото.
    Страхувам се, че прозвуча като реклама. Дано не бъда разбрана по този начин. Просто съм съпричастна с талантливата дама. Макар често, ние творците от провинцията да оставаме неоткрити, в сравнение със софийските събратя и съсестрими.
    Празничен декември!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотни са. Аз там влизах в един магазин и имаше страхотни плетени неща шалове, шапки, пончове. Дали е същият магазин? Иначе с удоволствие ще се възползвам от препоръката ти:) В крайна сметка истинските творци трябва да се подкрепят.

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотни са! Бих си поръчала доста от подаръците ако можеше да ги поръчам по снимки във фейсбук (подобно на "хубавелка" фб страницата).

    ОтговорИзтриване
  9. Много са красиви, наистина-като истински са!
    Винаги съм искала да се науча да правя такива красоти:)
    Р.Дамянова.

    ОтговорИзтриване

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...