понеделник, 18 май 2015 г.

The Bay

Вчера имаше плаж, море, деца, палатки, огън, гори, зеленина, цветя и приятели. Днес са летища, полети, презентации, обучения. Харесвам и двата свята, но вчерашния го обичам:) Имам стотина снимка и няколко рецепти, които се надявам да са ви интересни поне на една стотна от кефа, който ни доставиха на нас. Имам огромното желание да мога да ги публикувам сега, но уви, точно в момента времето е в лек дефицит. Надявам се до края на седмицата да успея, но понеже още ми е морско, се сетих за нещо, на което така и не му дойде ред. Миналата година снимах за едно заведение край Варна. Както и предишния път имах честта да работя с Пламен Стамов, който освен изключителен професионалист е страхотен като човек. Пускам ги ей така  - за малко морско настроение.









 



















11 коментара:

  1. Кое е това място край Варна много е красиво?

    ОтговорИзтриване
  2. Отново невероятни снимки Руми. Сутрешната ми доза красота :) Местенцето е приказно. Миналата година сме били на една ръка разстояния от него и не сме отишли. Много ме е яд :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е нищо де, тази може да наваксате пропуска:)

      Изтриване
  3. Страхотни снимки! А местенцето изглежда прекрасно, особено така леко празно... ще трябва да бъде посетено! Дано представата ми за него от снимките не се развали :)
    Поздрави и успешна седмица!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честенцето не е никак лошо, но ключовата дума е "празно". Поне миналата година ставаше голяма лудница към обяд. Но аз както споменах съм пристрастна към Пламен Стамов и заради неговите калмари съм склонна да я преживея лудницата:)

      Изтриване
    2. Да си призная, често съм във Варна, но не все не ми остава време за гурме обиколки. Следващия път направо натам се запътвам, предполагам, че и привечер ще е много красиво :) Задължително ще опитам калмарите!

      Изтриване
  4. Невероятни снимки!!!
    Много харесвам снимките ти Лулу мога да ги гледам цял ден!!!
    Много красиво!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни снимки и приказно местенце. Миналото лято го посетих, когато валеше и беше толкова магически колкото и на вашите снимки:) Благодаря за морското настроение.

    ОтговорИзтриване
  6. Wow amazing place & view!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ОтговорИзтриване

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...