петък, 20 декември 2013 г.

5:На другия ден


Сърдечни благодарности на Ади и персонала на ADI'S COOK & BOOK, с които доста се посмяхме, докато готвихме заедно. Страхотно място със страхотна атмосфера. Направиха официалната част на вечерта наистина уникална.
Хората нямаха нищо общо с последващите събития. Кратко обобщение. Може да бъде и дълго, но нямам сили:

  • Незначителните количества алкохол, придобиват голямо значение, ако се касае за вино, блъди мери, уиски и неидентифицирани шотове. Всички заедно. Ефектът не е нито задължителен, нито  мигновен, но за сметка на това главоболието е!
  • Ботушите на висок ток изглеждат много яки за парти, стига да не си прекараш в тях 24 часа, 4 от които в бар и подскачайки
  • Дори и в заведението да не се пуши, а вие да не сте пушач, загубата на гласа е абсолютно задължителна, в случай че крещите неистово припева на песните
  • В 5 сутринта никъде не сервират супа. Заместването и с вурстчета не е гениално решение
  • Лягането в 6 сутринта може и да е добра идея, но само ако на другия ден не сте на работа и нямате деца
  • Ако сте проявили неимоверна глупост при избора на ден от седмицата, то поне си направете труда да си разчистите програмата за следващия ден
Снимки няма или поне по никакъв повод няма да ги покажа. Не за друго, просто качеството им е лошо:)


 


Това са ми последните сладки за сезона и се канех да дам рецепта. В момента ми се струва някак неуместно. Той нета и без това се напълни със сладки, а тези ги ползвам основно за декорация:)




За база използвах тази рецепта от  миналата година: http://luluto.blogspot.com/2012/12/blog-post_24.html, но този път вместо портокал ползвах райска ябълка.








3 коментара:

  1. Twój kubeczek jest cudowny!
    Mam taką samą formę do pierników:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Очаквах тази публикация, Лулу:) Голяма "стихия" си, да знаеш! :) Сладките са в много красив цвят, а чашката е бонбон! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Това с обобщаването на събитието по този начин ми е много познато от една среща на класа преди две години - пак по Коледа, когато някой супер удачно избра за купона делничен ден...Останалото е мъгла (-: Хубави и мързеливи събота и неделя!

    ОтговорИзтриване

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...