вторник, 10 януари 2012 г.

Някои козметични промени

Определено нямам намерение да си правя лифтинг или пластична операция на бюста (въпреки, че мъжът ми може би би го оценил). Или поне мога да ви гарантирам, че и някога да реша да го направя, няма да го споделя тук:) Нещата изглеждат много по- прозаично и безинтересно. Имам желанието да направя някои съвсем мънички нововъведения в личното ми интернет пространство.

Първо да започнем от тук т.е от Нещото, по- известно като  something...

Страницата Каталог на рецептите стана ужасно дълга и се появи втора фаза - Каталог на рецептите II. Там може да намерите всички кулинарни шедьоври (и провали), публикувани след 01.01.2012.

Има нова категория, наречена Crock Pot, която е свързана с уреда за бавно готвене, в който така безвъзвратно се влюбих. Съвсем скоро мисля да въведа и категория Машина за хляб.

До този момент блогът беше моята кулинарна книга. Мисля да разширя малко обхвата му на действие. Първо с разни дребни нещица, които правим с децата (т.е най- вече аз под тяхно наблюдение), а после с каквото друго ми падне:) Нещата, които със сигурност няма да видите тук са религия, спорт и мода. Първото, защото е много лично, второто, защото не ме интересува и третото, защото макар, че много ме вълнува, гардеробът ми съдържа две крайности - или бизнес или крайна фаза на спортно-кежуъл.

Както някои от вас са забелязали, от известно време се боря активно с Facebook. Не го харесвам особено и по тази причина не се оправям кой знае колко добре. Приемам го като необходимото зло, макар, че вече почнах да посвиквам с него.  Така и така, всеки ден си преживям обяда на бюрото, ровейки из различни сайтове (много е вредно, ЗНАМ!). Реших ежедневно да споделям по нещо от тях с вас. Това ще се случва само на страницата във Facebook, така че следете редовно там за интересни и приятни местенца. Всъщност колко ще бъде ежедневно, изобщо не го гарантирам. В момента, в който отрпраша за някъде или стане голям зор, ще ми се наложи да забравя тази страст за мъничко, но колкото - толкова. Във всички случаи често ще има по нещо интересно, макар и да не успявам всеки ден.

Пак във фейса имам чисто нов албум. До този момент публикувах само снимките с рецепти, но сега мисля да разширя репертоара със снимки разни и разнообразни и със сигурност някои от тях ще бъдат качвани само там. За сега албумът е 2012 в снимки, но е много вероятно да се появи и още нещо.

Като за последно - блогът е достъпен на luluto.eu. Имам желаниe да го прехвърля от blogger, на собствен сайт, но кога и как ще стане, все още си остава загадка, дори и за мен:)


To be continued ....

21 коментара:

  1. Където и да си, знаи че те следя с интерес! целувки

    ОтговорИзтриване
  2. Дани, знам и много ти благодаря! Аз също те следя из късо, макар, че не винаги успявам да напиша коментар. Знай, че винаги чета:)

    ОтговорИзтриване
  3. Току що те намерих във FB, което не е лошо! И аз така винаги чета за теб и от теб къдети и да си. Интересно е! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Съвсем естествено е страничката да ти стане"тясна" :)
    Но от това печелим само ние :)
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  5. Ще стане още по-приятно и интересно при теб!Много се радвам!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  6. Хубави промени и е донесла Новата година при теб!Ще те следя като останалите ,защото ми е приятно.
    Сега отивам да разгледам новостите :)
    Желая ти успешен ден!

    ОтговорИзтриване
  7. Обичам да се отбивам при теб, макар че не винаги оставям коментари... Уютно е при теб, но ако чувстваш, че е станало малко тесничко, наистина е добре да помислиш за нещо по- просторно като сайт. Продължавай с чудесните постове!

    ОтговорИзтриване
  8. Дори и да се опиташ да се скриеш в Интернет пространството, ще те намеря, Руми! Сигурна съм, че ще се справиш с всичко замислено, успехи ще имаш, сили ти желая! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  9. Браво за промените, при теб винаги е интересно и очаквам да стане още по- Поздрави и усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  10. Звучи примамващо за още много интересности :)ФБ е голяма залъгалка, но за сметка на това е по-интерактивен, така да се каже. Forza, Lulu :)

    ОтговорИзтриване
  11. Аз също не съм фен на фейсбук, но ще се опитам да те намеря. А дали ще е блог, собствена страница или нещо друго в интернет- винаги ще си интересна, а снимките ти- страхотни.
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  12. Успех със замислените промени, Лулу! Ти се справяш страхотно с всичко.

    ОтговорИзтриване
  13. Успех във начинанията! Ще се радвам да прочета и разгледам твои публикации където и за каквото и да са!:) Тук е доста уютно, но след като ти е тясно, няма проблем ще свикнем:) Шегувам се разбира се! Поздравявам те за всичко!

    ОтговорИзтриване
  14. Пожелавам гладък преход към следващото ниво!
    А ние винаги ще бъдем тук, защото ни харесва;-)
    Поне аз, де;-)

    ОтговорИзтриване
  15. Успех! Всички промени са чудесни !

    ОтговорИзтриване
  16. Благодаря ви много за подкрепата! За сега промените наистина ще са по- скоро козметични. Блогът ще продължава да си е с кулинарна насоченост, но ще се вмъкват и други неща от време на време. Просто понякога много ме мързи да си снимам храната:)))) За сайта, наистина се надявам да го осъществя тази година, но е въпрос на време, ресурси и известно количество нерви:)Идеи иначе имам. В изобилие:) Остава някой да ми се вържа на акъла...

    ОтговорИзтриване
  17. Твоите публикации са невероятни, а....снимките ти вълшебни! Следя ги с голям интерес! Продължавай все така!Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  18. Успех! Всичко,което си намислила е супер! Само минавам да ти кажа, че имаш награда при мен http://wp.me/pF8Y1-Ch! :)

    ОтговорИзтриване
  19. The newspapers help readers to get the hottest updated and happenings
    around the world. As a matter of fact, there are some news
    stories that have made such a strong impact on the society that some of them
    have even won accolades. He quickly became a well known activist for Islamic
    revivalism calling for the ouster of pro-western governments using violent means if
    necessary. Generally Tuyetkegel Blognic could be consisted of any
    types such as social, economic, political, art, cultural, terrorism, suicides, religious, health, technology,
    science, business, marketing, and disaster news.
    This is why various newspapers are now helping to find unclaimed property owners by listing their names.


    Check out my weblog; click here

    ОтговорИзтриване
  20. Whether you are searching for specialty styling products or specific Loreal hair products, you
    are sure to find what you need. Since these goods are made from plant extracts,
    seed oils and hair only twice in a week. The professional hair merchandise of Loreal are effectively currently being sold all
    more than the world in about one hundred thirty different countries.

    ОтговорИзтриване
  21. There are a few types, mainly fine, regular, or rough.
    Before you apply heated gadgets onto your hair,
    protect your hair with heat protectant sprays and also serums.
    Sometimes, this process starts from the temples and goes back, and sometimes it begins from the top of the head.
    All-natural oils such as olive, coconut, and avocado oil can be used as wonderful hot
    oil treatments for hair. Indeed, nourishing and conditioning the scalp using aromatherapy oils is one of the most basic and simplest ways to prevent further hair loss and stimulate healthier hair regrowth.



    Also visit my web page ... bridal hairstyles

    ОтговорИзтриване

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...