сряда, 12 септември 2012 г.

Въздушен контрол

С риск да стана досадна ще споделя още една публикация свързана с рожден ден. При нас септември е един изключително натоварен месец. След празника на Мартина, дойде ред и на близнаците. Момчетата се родиха точно преди две години и заради паметната дата 11 септември, с много любов и доза черен хумор ги нарекохме талибанчетата... Идеята не беше моя, но от тогава все се опитвам да пробутам дизайн на торта с два самолета и две кули. Бруталното чувство за хумор очевидно е форма на генетично отклонение, защото брат ми радушно приема предложението. Все още не съм изпълнила хрумването си и се надявам да не изтрещя чак толкова, че да го направя. За сега се ограничавам само с въздушната тематика. Балони, някой друг самолет и това е. Понеже дечурлигата са два броя, тази година и тортите са две.


Много на бързо представям собствениците и съответните торти.




Ники е като малък радар за самолети. Открива ги, дори и когато са просто мъничка точица много високо в небето. Затова на него му се падна самолетче.







За Иво остана балонче.









Най- тържествено обещавам до ноември да не ви занимавам повече с торти и рождени дни:)


20 коментара:

  1. Ти си ни занимавай, добре ни се отразява. Големи сладури тия малките, а тортите са прекрасни

    ОтговорИзтриване
  2. Еха, супер сладки торти и още по-сладки малчовци! Да са живи и здрави! Аз с удоволствие бих погледала още торти, така че ако има показвай смело!:)

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, че са пораснали!
    Страхотни сладури!
    И чудесни торти, разбира се!

    ОтговорИзтриване
  4. Мачуганите са късметлии, че имат Лулу - прекрасни снимки, интересни торти (много ми харесва, че макар и апликирани имат много въздушен ефект). И напротив, занимавай ни - всеки път го правиш по нов начин и човек винаги му се иска да си открадне нещо от тук.

    ОтговорИзтриване
  5. Късметлии са малчуганите с такава леля:) Да са живи и здрави! А и тортите си ги бива (меко казано:) Направо са чудесни!

    ОтговорИзтриване
  6. Милите те, талибанчета, колко са сладки :)Разсмя ме уводът, порадвах се на хубавите снимки и изобщо ме развесели сутрешно - благодаря ти! Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  7. Да са ти живи и здрави сладките талибанчета, Руми! Тортите са чудесни!

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотни са мъниците, Лулу! Много здрави да са, и повече бели да правят! Щастливо детство им желая, попътен вятър и дълъг живот! Тортичките са истински небесни картини, с чудни облачета, сякш от захарен памук!
    Талибанчета, а? :)) И аз си имам у нас един талибанин, снощи го поляхме и както винаги на този ден, го побъркахме от шеги :)

    ОтговорИзтриване
  9. хехехе историята ти е много добра. Тези двама сладури са невероятни чаровници а за тортата.....май идеята със самолетчетата е достатъчен признак за сладките малки талибанчета:)

    ОтговорИзтриване
  10. Големи-малки сладури! Толкова хубаво ни поднасяш всеки път историите си, Руми, не можеш да бъдеш досадна. Да са живи и здрави Ники и Иво! Страхотна торта! :)

    ОтговорИзтриване
  11. Леле, тези сладури много пораснали!Добре си се отчела Lulu! И не давай тържествени обещания,че хубави торти правиш и ти се получават!

    ОтговорИзтриване
  12. Лулу, близнаците са много симпатични момчета. Нека растат волно и радват мама и тати доволно.
    Тортите са прекрасни.
    Отново с удоволствие разгледах снимките и изчетох публикацията.
    Идеята с бамбуковите шишчета и флагчетата видях в чуждоезичен сайт, но за съжаления моето момче е вече голямо за нея. Пък, защо ли не?!

    ОтговорИзтриване
  13. Руми, да са ви живи здрави Иво и Ники, да растат здрави и щастливи и много да радват мама и татко!
    Страхотни торти, направо си леля за чудо и приказ :)! Ако пък ти се доправи торта преди ноември, не се стеснявай, няма да ни досадиш ;)
    Поздрави и хубав край на седмицата!

    ОтговорИзтриване
  14. Лулу,щастливци са твоите малки сладки племенничета, и всичките ти близки, всъщност!
    Страхотни торти си направила, страхотни снимки! Да са живи и здрави, радостно детство и повече време с теб им пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  15. Вече ги разглеждам за ..не знам кой път...Чудесни моменти си уловила и идеята ти да ги направиш черно бели е страхотна!Не мога да кажа, коя ми е любима-всяка е уловила по един миг от безкрайно интересното им ежедневие..на откриване на нещо от големя свят, в който живеят!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бети, благодаря ти много! Точно такава ми беше идеята, като правих снимките:) ОБърнах ги в черно бяло защото ми се струва, че по- добре се връзват с цвета на тортата. В цветен варивант също са много сладки, защото с еднакви оранжеви шапки и са точно като гъби мохуморки:)

      Изтриване
  16. Благодаря ви за пожеланията към мъниците и хубавите думи!

    ОтговорИзтриване
  17. This platform is integrated with social media logins like Facebook and
    Yahoo; enabling customers to use their own login for
    registering on the site. It is move to make the Pizza Ordering
    experience more convenient and fun for a large and fast growing population of
    Netizans in India. Subway is the largest sandwich franchise in the world, with 30,476 franchises in 87 countries.


    Here is my web page: check this out

    ОтговорИзтриване
  18. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
    be really something which I think I would never understand.

    It seems too complicated and very broad for me. I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

    my website - paydayloanspup.co.uk

    ОтговорИзтриване

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...