tag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post8688884043152199725..comments2024-01-01T22:50:53.738+02:00Comments on something...: Снобско:)Luluhttp://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-46384266748613721212010-08-25T16:01:59.584+03:002010-08-25T16:01:59.584+03:00Здравей, за съжаление времето на приготвяне ужасно...Здравей, за съжаление времето на приготвяне ужасно зависи от самото телешко. В БГ страшно трудно намирам хубаво, което наистина да е крехко при кратка термична обработка, при която се запазва невереоятния аромат на месото. От Метро на няколко пъти успях да се снабдя с телешко внос от Аржентина, което беше с невероятно качество иза съжаление още по- невероятна цена..Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-52986487153035103382010-08-25T10:19:15.237+03:002010-08-25T10:19:15.237+03:00здравейте,
аз съм абсолютен лаик в готварството. Н...здравейте,<br />аз съм абсолютен лаик в готварството. Но това е много вкусно ястие. Всъщност карамелизираният лук е невероятен, когато е върху самото телешко. Обаче не се получи в часовите рамки, в които го описвате. Наистина се наложи да се използва тенджерата под налягане. Но тя уби невероятния вкус, който се беше получил преди това. Може би трябва по-дълго време да се пече на една или друга температура. действително и така е вкусно но по описаната от Вас технология наистина ухаеше много вкусно. :) успехиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-47744020395980076092010-03-12T08:18:08.047+02:002010-03-12T08:18:08.047+02:00Диди,ей сега се захващам да я публикувам:)
Пепчо, ...Диди,ей сега се захващам да я публикувам:)<br />Пепчо, така като го каза и на мен изведнъж ми напомни на филмчето:)))Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-69392096546459729742010-03-11T23:04:29.752+02:002010-03-11T23:04:29.752+02:00А аз се присъединявам към смеещите се на твой гръб...А аз се присъединявам към смеещите се на твой гръб :)<br /><br />Много интересно си го разказала, Лулу, не знам защо, но през цялото време го свързвах с тържествения обяд в края на филма "Ти баща, ти майка мисис Даутфайър" и сериозно хранещите се деца. <br /><br />А телешкото изглежда много апетитно, аз почти винаги го приготвям дребно нарязано и никога в тенджера под налягане. Ще си взема поука от вкусно изглеждащата снимка и ще се поправя. <br />Само дано случа на истинско теле, а не на далечната му родственица...........pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-59540691989708278522010-03-11T11:32:47.119+02:002010-03-11T11:32:47.119+02:00И аз се присъединявам към обожателите на месо със ...И аз се присъединявам към обожателите на месо със сладко:).Тази зима на домашните им се наложи да свикват с този вкус...<br />Очакваме рецептата на лука, да знаеш ;)<br />Поздрави!Didi Bunovahttps://www.blogger.com/profile/07123139525798482108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-808901955825634202010-03-11T10:42:02.150+02:002010-03-11T10:42:02.150+02:00LaMartinia и на мен са ми много любими тези комбин...LaMartinia и на мен са ми много любими тези комбинации:)))Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-38982775599257943902010-03-11T09:09:52.781+02:002010-03-11T09:09:52.781+02:00Правя сладкото от лук за салата от спанак, мноооог...Правя сладкото от лук за салата от спанак, мноооого е вкусно!Комбинацията месо/сладки продукти също много уважавам!:-)LaMartiniahttps://www.blogger.com/profile/18023019592590626243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-89035240156101030992010-03-10T22:11:15.665+02:002010-03-10T22:11:15.665+02:00gaby пак заповядай:)
Mira, това с моткането и непо...gaby пак заповядай:)<br />Mira, това с моткането и неподходящия избор от менюто си е направо класика в жанра:))) Добре че сме малък офис и сме си гъсти, та в по тесен кръг бързо си откоригираме грешките:)Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-28657940022368850922010-03-10T20:33:29.375+02:002010-03-10T20:33:29.375+02:00Лулу, и аз се посмях на твой гръб :D И се сетих ка...Лулу, и аз се посмях на твой гръб :D И се сетих как миналото лято мениджърката ни покани с 2 колежки на делови обяд и след като премятахме менюто 5 часа, накрая всички си поръчахме салата и кафе :).<br />А телешкото ти изглежда чудесно! :)Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-46672270881814844112010-03-10T19:52:24.398+02:002010-03-10T19:52:24.398+02:00Лулу,чудесен блог с прекрасни снимки ...Браво !......Лулу,чудесен блог с прекрасни снимки ...Браво !...Удоволствие беше за мен да ти гостувам :*Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-28288538152049375022010-03-10T11:42:12.546+02:002010-03-10T11:42:12.546+02:00milenka e то оставаше и като майска роза (мак) да ...milenka e то оставаше и като майска роза (мак) да цъфна на вечеринката:))) Мисля че шефа щеше да ме "забрави" някъде по пътя:)<br /><br />Ирина, гледах аз твоята рецепта. Мисля следващия път да го направя по нея. Децата ми все още не са такива снобчета и си предпочитат храната в малко по- нарязан вид:)Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-53046738494868229092010-03-10T11:31:06.417+02:002010-03-10T11:31:06.417+02:00И аз се посмях :D Много колоритно разказваш, сигур...И аз се посмях :D Много колоритно разказваш, сигурно си душата на компанията ви :-))<br /><br />Комбинацията от телешко, сладки картофи и карамелизиран лук е изпитана и просто уникална. Аз преди няколко седмици правих, само че по друг начин но беше толкова вкусно, че от количество за 4 порции, с моя приятел го изядохме наведнъж :DИрина Купенскаhttps://www.blogger.com/profile/08049738896890128775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-17094253971930924132010-03-10T11:18:28.263+02:002010-03-10T11:18:28.263+02:00Dani, специално за теб, обещавам да постна сладкот...Dani, специално за теб, обещавам да постна сладкото в петък:)<br /><br />Nana, смейте се сега на мой гръб:))))) Хич не ми беше смешно вчера:))) Ама ей на, нали трябвало да гледаме позитивно на живота:)<br /><br />goldy, пробвай варианта за аматьори в тенджера под налягане:) Чарът на тази рецепта е балсамовият сос. Честно казано аз основно така готвя телешко, но на моменти се изкушавам да взема нещо уж добро. За съжаление много малко пъти успявам да уцеля нещо наистина крехко.Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-31750290767829464642010-03-10T11:15:11.579+02:002010-03-10T11:15:11.579+02:00А случайно не добави ли и едно "маково" ...А случайно не добави ли и едно "маково" герданче към черния гащеризон и червеното поло;)?На мен поне това ми "изникна"(поникна) в съзнанието,докато разказваше за "подходящия" dress code:))Milenahttps://www.blogger.com/profile/00279834044206218423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-68439335085846860212010-03-10T10:42:41.098+02:002010-03-10T10:42:41.098+02:00Много свежарски поднесена рецепта :)
Незнайно защо...Много свежарски поднесена рецепта :)<br />Незнайно защо имам страх от телешкото (някакси не мога да го приготвям). Но виждайки тази вкусотия, се амбицирах :Dellyganovahttps://www.blogger.com/profile/02884383750993840952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-55267985714337572602010-03-10T09:40:08.268+02:002010-03-10T09:40:08.268+02:00Посмях се доста на разказа ти. Сладурана. :)
Телеш...Посмях се доста на разказа ти. Сладурана. :)<br />Телешкото изглежда чудесно, жалко само че от как съм УК го намразих, няма нищо общо с това което съм яла в България. Мдам, сега се сещам за нещо. "Рост бийф" или как едно обикновено телешко печено, придава снобски вид на менюто в българските кебапчийници. :)Nanahttps://www.blogger.com/profile/00440223514495184199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-72129746828542759972010-03-10T07:46:00.708+02:002010-03-10T07:46:00.708+02:00Страшно добре звучи,
а и още по-добре изглежда!
А ...Страшно добре звучи,<br />а и още по-добре изглежда!<br />А дали е снобско, или не няма значение<br />и ние така си поръчваме в заведение различно, за да го опитаме!!/<br />А сладкото от лук е много добро предложение - лично аз съм любопитна!<br /><br />Прекрасен ден!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com