tag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post2149117419622316335..comments2024-01-01T22:50:53.738+02:00Comments on something...: Ябълков щруделLuluhttp://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-37894066601801070082015-11-29T21:07:27.998+02:002015-11-29T21:07:27.998+02:00Нямам представа. Пробвай. По принцип маята и содат...Нямам представа. Пробвай. По принцип маята и содата не се държат по сходен начинLuluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-65051592655789776672015-11-29T17:14:50.764+02:002015-11-29T17:14:50.764+02:00Дали ще се получи, ако маята бъде заменена със сод...Дали ще се получи, ако маята бъде заменена със сода?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17714114349109237458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-33731332595586404952015-11-29T17:13:52.216+02:002015-11-29T17:13:52.216+02:00Дали ще се получи с хлебна сода вместо мая? :)Дали ще се получи с хлебна сода вместо мая? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17714114349109237458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-15969740185916256742015-11-09T06:12:17.443+02:002015-11-09T06:12:17.443+02:00Благодаря за споделената рецепта. Въпреки, че пооб...Благодаря за споделената рецепта. Въпреки, че пообърках малко рецептата (оказа се, че имам 2 ябълки и 2 круши, забравих подправките и тн) се получи страхотно. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16274064569887176219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-11847363448424388382015-11-07T06:35:36.651+02:002015-11-07T06:35:36.651+02:00Фантастичен е...Фантастичен е...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00416937549095197963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-58496074800286852292015-11-06T10:18:51.056+02:002015-11-06T10:18:51.056+02:00Много зависи от ябълките. Ако са по- сочни, ще дой...Много зависи от ябълките. Ако са по- сочни, ще дойдат много.Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-43651050244976998192013-10-24T18:22:44.221+03:002013-10-24T18:22:44.221+03:00И аз го направих, но според мен 1 кг. ябълки са ст...И аз го направих, но според мен 1 кг. ябълки са страшно много за този сладкиш - бях си замесила супер тесто, но се намокри и скъса, защото ябълките бяха твърде много, а "соса" от разтопеното масло още повече ми размекна и разкъса тестото. Бих посъветвала да се направи с 1/2 кг. ябълки и по-малко масло - напълно достатъчно е. Поздрави.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-6204103303035299822010-12-07T11:08:05.586+02:002010-12-07T11:08:05.586+02:00E да, ама пък каква пейзажна фотография имаш!:)E да, ама пък каква пейзажна фотография имаш!:)Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-33651563184400041862010-12-06T23:58:14.031+02:002010-12-06T23:58:14.031+02:00правиш страхотни и вкусни снимки )))
няколко пъти...правиш страхотни и вкусни снимки ))) <br />няколко пъти пробвах да снимам суши и някои плодове, но при мен не се получи нищо нормално)))Павел Пронинhttp://blog.raskoll.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-19341782195476842892010-12-06T22:55:08.773+02:002010-12-06T22:55:08.773+02:00ssisunny, за един кулинарен блогър, няма по голямо...ssisunny, за един кулинарен блогър, няма по голямо удоволствие от коментар на доволен читател:) Много, много се радвам, че ти е харесал! Като изстине става още по вкусен, така че дребните дефекти, като начупване при преместване няма да се отразят от никой:))))Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-26360480349877461672010-12-06T17:46:54.042+02:002010-12-06T17:46:54.042+02:00Направих го! Стана уникален! Само може би разточих...Направих го! Стана уникален! Само може би разточих тестото по-тънко и ми се начупи при преместването, но това ще ми е за обеца при следващото приготвяне. За карамеления топинг използвах пържен фъстък, поради липса на орехи. Стана много вкусно! Позволих си да публикувам рецептата в един сайт за рецепти: http://www.receptite.com/recepta.php?r=16225 (Естествено, посочила съм първоизточника :) )Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-75233159240811654542010-12-05T21:24:23.398+02:002010-12-05T21:24:23.398+02:00Дани благодаря! Ще се възползвам от препоръката ти...Дани благодаря! Ще се възползвам от препоръката ти за чашата винце:)<br />Диди, имам чувството, че на моменти опира и до ентусиазъм и идеи. В този случай вече бяха почнали да ми падат батериите и не обърнах достатъчно внимание на аранжировките. От там и впечатлението, че снимките стоят леко "постни":)Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-45858301534891978282010-12-05T11:47:59.903+02:002010-12-05T11:47:59.903+02:00Лулу,рецептата ти е чудесна,много си падам по таки...Лулу,рецептата ти е чудесна,много си падам по такива неща!Как имаш сили и се справяш след работен ден с приготвяне и снимане за блога,аз вечер направо заспивам с децата като талпа.<br /><br />А за снимките все се чудя как така при еднакъв подход към процеса,понякога се получава неочаквано добре,понякога пък не е това,което му се иска на човек...<br />Харесвам снимките ти в тази нежна тоналност!Didi Bunovahttps://www.blogger.com/profile/07123139525798482108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-50784356274760488342010-12-04T20:02:40.084+02:002010-12-04T20:02:40.084+02:00Руми,
добър преход към есенното настроение, което ...Руми,<br />добър преход към есенното настроение, което дълго ни държеше и началото на празниците. Еми, с тези валежи и ниски температури тази вечер, направо си ми стана Коледно :) Започвам да украсявам елхата :)<br />Щруделът изглежда невероятно. Сигурна съм, че е много добър.<br />Хубава и топла вечер на чаша винцеDaniela Dinevahttps://www.blogger.com/profile/00087972351276610828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-19808419747722323582010-12-04T08:59:57.017+02:002010-12-04T08:59:57.017+02:00Danif, аз нямама специална тавичка. Използвам най-...Danif, аз нямама специална тавичка. Използвам най- обикновена правоъгълна тава от времето на майка ми:) Конкретно този щрудел не се "разпльоква":)<br />малки неща, благодаря!<br />Тони, да кажеш после какъв е резултата:)<br />kali, не бих казала, че съм чак толкова организирана:) Това си беше изключение:)<br />Kamaro, благодаря за хубавите думи! Всъщност съпругът ми е страхотен е и един от малкото мъже които наистина много помагат в къщи:) Описаната случка е по- скоро лоша референция за мен и факта, че като реша, че нещо трябва да се случи тук и сега, торзмозя всички около мен, до като не го получа:)<br />Дамаянти, благодаря! Ние пък можем да ви дойдем на гости да видим как ти се е получил щрудела:)))))<br />Petya, аз по принцип кафе не пия кой знае колко много (3-4 на седмицаа). Може би затова при мен има такъв надрусващ ефект:)<br />Lety, децата вече се погрижиха да не е тооолкова чисто:) Благодаря за хубавите пожелания!<br />Динджъър, карамеленото сосче е универсално и върви на много неща, включително и на панирани филийки:)))Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-70191588523215365622010-12-03T19:12:49.470+02:002010-12-03T19:12:49.470+02:00Лулу, къде пък ги видя тези лоши снимки?
Значи аз...Лулу, къде пък ги видя тези лоши снимки? <br />Значи аз моите не трябва да ги показвам и на котките ми, ако на това казваш лоши снимки.:))<br />Щруделът ти изглежда жестоко, а само като ти видях и карамеленото сосче, в което весело плуват и орехчета, ей с това си струва човек да прекали.:)Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-85155835843273129742010-12-03T18:54:57.585+02:002010-12-03T18:54:57.585+02:00Много вкусно и ароматно е било при вас, Лулу, стра...Много вкусно и ароматно е било при вас, Лулу, страхотен щрудел! Пък и мнооооого чисто :)) Мен кафето не ме довежда до такъв трудов ентусиазъм, ще трябва да търся нещо друго с подобен допинг ефект :)<br />Още много от вълшебното предколедно настроение ти пожелавам :)Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-25678306954389754402010-12-03T17:03:11.366+02:002010-12-03T17:03:11.366+02:00Ех ,мен кафето защо не ме докарва до такава усилен...Ех ,мен кафето защо не ме докарва до такава усилена домакинска работа,явно от често прекаляване организма ми е привикнал.<br />Щрудела изглежда мноого вкусноPetyahttps://www.blogger.com/profile/03544532007544875863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-34044365874679020852010-12-03T17:01:55.892+02:002010-12-03T17:01:55.892+02:00Този коментар бе премахнат от автора.Petyahttps://www.blogger.com/profile/03544532007544875863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-44282170554941181312010-12-03T13:30:09.566+02:002010-12-03T13:30:09.566+02:00Ех Рум, отново си се вихрила, макар и в състояние ...Ех Рум, отново си се вихрила, макар и в състояние на кофеинизация :)))<br />Звучи много вкусно!<br />Имам домашни ябълки и може да опитма уикенда...<br />Благодаря!Damayantihttps://www.blogger.com/profile/01187617980299061010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-61080389496916848662010-12-03T10:33:51.825+02:002010-12-03T10:33:51.825+02:00малки неща: Вилхем Тел - Швейцарски герой. Според ...малки неща: Вилхем Тел - Швейцарски герой. Според легендата бил принуден да стерля по ябълка намираща на главата на сина си. <br />Това са били истинските мъже едно време, а не като сега - под чехъл !!! и като видят лошия поглед на жена си бързо, бързо да почват с прането, гладенето, тупането и да хващат прахосмукачката.<br />Лулу или Лили / не знам как точно се изговаря името ти / - случайно попаднах на сайта ти. Много апетитни неща правиш и снимките ти са <br />зашеметяващи. Аз нищо не разбирам от тези неща, но съм впечателн. Поздравления !!! <br />Дано не ми се сърдиш за класификацията за супруга ти, но ме подразни дъжанието му по начина, по който си го описала. Желая успех на теб и семейството ти.Kamaronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-87016520400060200402010-12-03T10:14:24.465+02:002010-12-03T10:14:24.465+02:00Звучи и изглежда страшно вкусен този щрудел, особе...Звучи и изглежда страшно вкусен този щрудел, особено засукания карамелен топинг. А подвизите в домакинството изобщо не мога да коментирам. Очевидно си много организиран човек. С пожелания за хубава почивка през уикенда!kalihttps://www.blogger.com/profile/09668135544898596922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-12220081877282669372010-12-03T10:05:12.475+02:002010-12-03T10:05:12.475+02:00Този щрудел толкова ми хареса, че ходих до магазин...Този щрудел толкова ми хареса, че ходих до магазина за ябълки. Сега запрятам ръкави и да ще видя какво ще се получи :)<br />Спокоен и изпълнен с много усмивки да е денят ти, Лулу :)<br /><br />п.п. Целувки за модела :-)toni_nhttps://www.blogger.com/profile/00474558611971025998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-51139739846454197092010-12-03T08:22:27.165+02:002010-12-03T08:22:27.165+02:00Този тумбест и така красиво украсен щрудел е прост...Този тумбест и така красиво украсен щрудел е просто прекрасен! Ти си знаеш за снимките. От към моята страна на личи да са проблемни, даже напротив. Виждам, че си имате малък йога/герой (забравих, кой беше онзи герой, който уцелваше ябълки от главите на хората). Много хубаво зимно изкушение. Ще изпробвам рецептата ти. Поздрави и приятна почивка!малки нещаhttp://www.littlethingslife.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574845755143048244.post-70183049526801779082010-12-03T08:00:02.409+02:002010-12-03T08:00:02.409+02:00Лулу, и аз харесвам повече такъв щрудел :)
А масле...Лулу, и аз харесвам повече такъв щрудел :)<br />А маслено тесто с мая си е приказка!<br />Виж нещо с такава подходяща тавичка не съм на "ти", но ще намеря!<br />Хубав и по-малко кофеинов ден!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com